Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2009 16:17 - Заваляха компроматите срещу новия шеф на парламента
Автор: realist Категория: Политика   
Прочетен: 2211 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 12.08.2009 16:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Цачева: Даването на пари не означава купуване на гласове

vbox7.com/play:569dd699&r=emb - МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА КАТО № 1 В ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА

Часове след като лидерът на ГЕРБ и бъдещ министър-председател Бойко Борисов обяви, че Цецка Цачева ще бъде новият председател на Народното събрание, журналисти от Плевен разпространиха първия компромат срещу нея. Материалите са публикувани в интернет–страница, списвана от местни репортери, които не крият политическите си пристрастия към БСП и лично Румен Петков. Публикуваме текста, без редакторска намеса.

image„В Плевен повечето хора знаят за “известната” юристка Цецка Цачева. Но малцина знаят как всъщност започва псевдокариерата на тази госпожа. А началото е важно, то е определящо и понякога разкрива неща, които говорят много за същността на дадена личност. Не трябва да оставяме времето да заличи истината, защото чрез нея ще си отговорим на много въпроси. И така, първоначално Цачева работи като стругар в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единствения й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й – виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. “Надежното” момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора да продължат образованието си. Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет – Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева стремително израства и в партийната структура, бързо е издигната до поста партиен секретар.

Повечето си спомнят каква бе ролята на партийния секретар по онова време – той колеше и бесеше. Вписваше в бележник всяка “заигравка” на работниците и после тичкаше да докладва на председателя. С една дума – узаконен доносник. Е, това всъщност правеше в Окръжния съвет настоящия общински председател на ГЕРБ, Цецка Цачева. Много невинни хора “изгоряха” заради нея. Тя ги “топеше” за удоволствие, за нищо, просто така, от чиста женска ревност. Прикритата й злоба ставаше все по-явна и неудържима, а самоувереността й безгранична. И тя решава да се пробва като адвокат. Но нещата на този пазар са други, партийният лидер, с когото се разделя като ненужен, вече не й помага. Тя не може да се справи с рабфакското си образование. Пресметливата й същност обаче бързо я ориентира към следващите силни на деня. Цачева започва активни контакти с представители на ОДС. И изведнъж от вярна на БКП, започва да се кълне в демократичните идеали. Метаморфозата й е пълна, но фалшива. Новите й покровители дълги години след това не разбират прикритото коварство на Цачева. Лансират я навсякъде като най-добрата юристка. След като успява да вземе всичко, което може (а то не е малко), вманиачената Цецка се изправя срещу поредния си възкресител и яхва поредната “успешна” вълна - тази на ГЕРБ. Изводът е, че още в зародиша си, кариерата на Цачева е била дълбоко порочна. Още тогава кариерата й е стартирала с уродливи прийоми, с добре пресметната хитрост и направлявана от единственото желание на областната герберистка – пошъл кариеризъм."




Гласувай:
6



1. nezir - На къде вървим...
13.08.2009 00:11
Милиционери, пожарникари, рабфакаджии...
ВЪОБЩЕ...
цитирай
2. eien - Ха-хааааааааааа,
13.08.2009 03:51
мисля че това не е истина, а пример за хипербола. Дано съм права.
цитирай
3. realist - ok
13.08.2009 09:37
Ако искаш вярвай. За статията не мога да бъда напълно сигурна, но за Господари на ефира е факт.
цитирай
4. realist - И след като daliada е възмутена от такива постинги изгледа ли клипа за г-жа Цачева
13.08.2009 10:37
Написаното според мен отговаря на истината. Не е само компромат. А ето коментара по повод изказването на г-жа Цачева в предаването "Здравей България": След като кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Брест Цецо Луканов бе хванат да купува гласове, местните лидери на партията се опитаха да замажат гафа. Областния председател Ивелин Николов се впусна да лъже по медиите за някаква “чиста случайност”, която е завела кандидата на ГЕРБ до пачките с пари и гласоподавателите. Още по-смешни бяха оправданията на общинската лидерка Цецка Цачева, която развесели водещите на “Здравей България” с обърканите си и нелепи обяснения. Култовата реплика на Цачева, че раздаването на пари от кандидата за кмет на ГЕРБ в навечерието на изборите не означава купуване на гласове толкова впечатли “Господари на ефира”, че те веднага включиха плевенската герберистка в класацията си за човешки излагации, гафове и други недоразумения “Гледам и не вярвам на ушите си!”. Да ни е честита новата председателка на парламента!
цитирай
5. giorgiocbr - realist,
13.08.2009 17:34
Ако за теб раздаването на заплати в шивашки цех след опит за масови безредици, заради което е повикан кандидата на ГЕРБ е "купуване на гласове", значи имаш сериозно объркване в понятията ти за политика и избори.

Обърканите думи на Цачева са факт, но е и факт излишната агресия и ехидност на Милен Цветков, която отдавна не е изненада.

От целия ти постинг така и не става ясно къде са тези "заваляли" компромати, но с оглед на оцветения ти в червено блог не съм се и напъвал да ги търся.

Да си жив и здрав, всеки има право на позиция.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: realist
Категория: Политика
Прочетен: 862599
Постинги: 154
Коментари: 446
Гласове: 790
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930